Gå till innehåll
1 Servicemeddelanden
1 Servicemeddelanden
Logotyp Restaurang Gärdet

Vecka 36

Meny för Restaurang Gärdet.
Med reservation för ändringar.

Måndag

Dagens rätt

Fyllda fläskrullader med katrinplommon, gräddsås, varma grönsaker och kokt potatis.

Dagens vegetariska

Rotfruktspytt med stekt ägg, senapscème och inlagda rödbetor.

Dagens extra

Pocherad sejfilé med juliennegrönsaker, vitvinssås och kokt potatis.

Tisdag

Dagens rätt

Laxfylld flundrafilé med gräslökssås, dillolja och kokt potatis.

Dagens vegetariska

Linsbolognese med hyvlad Grana Padano och kryddgrönt.

Dagens extra

Kyckling i massamancurry med kokosmjölk, limeblad och grönsaker.

Onsdag

Stängt

Torsdag

Dagens rätt

Kålpudding/kåldolmar med gräddsås, inlagd gurka, lingon och kokt potatis.

Dagens vegetariska

Pizza Margherita med fior di latte, tomat och basilika.

Dagens extra

Friterad koljafilé med dansk remouladsås, gröna ärtor och kokt potatis.

Fredag

Dagens rätt

Dansk sjömansbiff-pannbiff med lök- och ölbrässerad potatis samt smördragan betor.

Dagens vegetariska

Falafel med tzatziki, tomat- och fetaostsallad och pitabröd.

À la carte Boka bord på 0383-976 20

Förrätt

Gräddig kräftsoppa med mousseline på kräftstjärtar och krondillsolja.

Tartar på nötinnanlår dijonnaise, friterad lök, syltade rödbetor och kapris.

Varmrätt

Biffstek med konjak och grönpepparsås, Hasselbackspotatis.

Pocherad rödtunga med vinsås och löjrom.

Dessert

Tarte tatin med vår egen crème anglaise.

Hallonmousse på tunn chokladbotten med maräng och bärsås.

Senast uppdaterad:

Sidfot

Öppet idag: 08:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00