Bad & Gym
Huvudmeny
Hem
Lyssna

Personlig tränare, PT

Vi vet alla att det är viktigt att röra på sig och träna sin kropp. Men det är inte alltid så enkelt att komma igång. Har du svårt att hitta den rätta motivationen eller att få tiden att räcka till? Kanske har du testat olika träningsformer men inte riktigt hittat din grej? En personlig tränare kan hjälpa dig!

Ni går tillsammans igenom dina mål med träningen för att hitta en nivå som är rätt för dig. En personlig tränare kan peppa dig, oavsett om du vill bygga muskler, förbättra konditionen eller gå upp eller ner i vikt.

Att anlita en PT ger dig en träning som är anpassad för dina behov. På köpet får du en träningspartner som stöttar dig mentalt och hjälper dig att skapa rutiner. Förmodligen kommer du att träna hårdare än du trodde att du kunde!

Gyminstruktion

Tillsammans med PT får du en grundlig genomgång av gymmet.

Pris: 200kr

PT Enskild

Behöver du hjälp med att komma igång eller ta nästa steg i din träning? Under 60 minuter blir du coachad genom ett välplanerat träningspass från början till slut. Du arbetar tätt ihop med din personliga tränare för att på så bra sätt som möjligt nå dina personliga mål.

Priser

Ett pass: 600 kronor
Fem pass: 2400 kronor

PT Duo

PT Duo innebär att din personliga tränare tränar dig och din träningspartner samtidigt och ser till att ni tillsammans arbetar mot era gemensamma träningsmål. Det gör ni bland annat genom att nyttja pardynamiken, både ur ett träningsperspektiv och ur motivationssynpunkt. Det är många gånger roligare och ibland även effektivare att träna ihop med någon man känner. Ni peppar varandra och har dessutom kul ihop. Passet är 60 minuter.

Priser

Ett pass: 1000 kronor (500 kronor per person)
Fem pass: 4000 kronor (2000 kronor per person)

PT Grupp

I PT grupp tränar du i grupp, perfekt för företagsgrupper och idrottslag. Du minimerar dina kostnader samtidigt som du inspireras och motiveras av den positiva träningsmiljö som skapas av gruppdynamiken. Samtidigt får du den personliga uppmärksamhet och professionella vägledningen som en personlig tränare erbjuder.

Priser

Ett pass: 1000 kronor
Fem pass: 4000 kronor

Senast uppdaterad

Navigera vidare

Synpunkt Vetlanda

Myresjö Simhall

Vetlandavägen 12

570 13 Myresjö

Telefon 0383-967 23

Vetlanda Badhus

Norra Esplanaden 18
574 34 Vetlanda
Telefon 0383-967 22