Bad & Gym
Huvudmeny
Hem
Lyssna

Gruppträning - våra olika pass

Föredrar du att träna tillsammans med andra istället för att svettas själv? Både Myresjö simhall och Vetlanda badhus erbjuder flera olika möjligheter till gruppträning.

Alla pass är 55 minuter. Du ska fylla minst 14 år i år för att delta.

Cirkelfys

Är ett utav våra mest uppskattade pass där vi lägger fokus på styrka och kondition i ett varierat upplägg. Cirkelfys är ett pass där du utmanar kroppen med hjälp av redskap och din egen kroppsvikt. Vi håller till i anläggningens idrottshall.

Cirkelträning

Var med på vår cirkelträning gym och få både konditionsträning och gymträning under ett och samma pass. Passet delas upp i en konditionsdel där vi använder konditionsmaskinerna och en styrkedel där vi använder oss av gymmaskiner och eventuellt fria vikter som tillhör gymmet. Instruktören lägger upp passet, peppar dig och hjälper dig med teknik och inställningar, vilket innebär att du som nybörjare i gymmet kan komma helt oförberedd. Inspirerande, motiverade och kul!

Core/styrka

Med mycket fokus på core-musklerna gör vi styrkeövningar till härlig musik i vår idrottshall.

Easy Line

Här erbjuder vi utmanande och effektiv träning som passar alla åldrar och nivåer. Vi använder maskiner som är uppbyggda på luftmotstånd vilket ger oss en skonsam belastning. Under passet utmanas både styrka och kondition och vi jobbar med hela kroppen.

Easy Line senior

Precis som Easy Line fast anpassat till dig som är senior. Vi undviker övningar på golvet och lägger extra fokus på bland annat balans.

Fredagsfys

Inled helgen på bästa sätt med ett fartfyllt och roligt pass som utmanar hela kroppen. Vi använder bland annat olika vikter, bollar, vår egen kroppsvikt och varandra som redskap.

Puls

Ett gruppträningspass där vi använder gymmets konditionsmaskiner och genom olika intervaller höjer pulsen. Konditionsträning på ett enkelt, effektivt och energigivande sätt. Ett pass som passar de flesta, nybörjare som vana deltagare.

Puls/kroppskontroll

Ett pass där vi höjer pulsen i kombination med koordination, balans och kroppskontroll. Vi håller normalt till på utegymmet men flyttar in passet under vintern. Övningarna kan anpassas till din nivå och inga förkunskaper krävs.

Spinning

I vår spinningsal utmanas du av våra instruktörer i ett konditionspass på motionscykel. Ett skonsamt sätt för kroppen att få sig en ordentlig pulshöjning i grupp till fartfylld musik.

Styrka/rörlighet

Ett pass på gymmet där vi fokuserar på att bli starka och rörliga. Vi använder olika typer av vikter och egen kroppsvikt som redskap. Övningarna kan anpassas till din nivå och inga förkunskaper krävs.

Styrka/rörlighet senior

Precis som Styrka/rörlighet fast anpassat till dig som är senior. Förutom styrka och rörlighet så fokuserar vi också på balans och kroppskontroll. Vi undviker övningar på golvet.

Senast uppdaterad 2018-12-07

Navigera vidare

Synpunkt Vetlanda

Myresjö Simhall

Vetlandavägen 12

570 13 Myresjö

Telefon 0383-967 23

Vetlanda Badhus

Norra Esplanaden 18
574 34 Vetlanda
Telefon 0383-967 22

Verksamheten drivs av
Vetlanda kommunlänk till annan webbplats
Telefon växel: 0383-971 00