Bad & Gym
Huvudmeny
Hem
Lyssna

Gruppträning - våra olika pass

Föredrar du att träna tillsammans med andra istället för att svettas själv? Både Myresjö simhall och Vetlanda badhus erbjuder flera olika möjligheter till gruppträning. Här nedan följer de pass du kan ta del av i Vetlanda respektive Myresjö.

Du ska fylla minst 14 år i år för att delta. Från och med 1 april 2020 kan du som tidigast boka ditt pass 24 timmar i förväg. Bokningen är öppen fram till 30 minuter innan passet börjar.

Vetlanda

Landträning Easy Line

Här erbjuder vi utmanande och effektiv träning som passar alla åldrar och nivåer. Vi använder maskiner som är uppbyggda på luftmotstånd vilket ger oss en skonsam belastning. Under passet utmanas både styrka och kondition och vi jobbar med hela kroppen.

Vattenträning

Lika effektiv och jobbig träning som vilket landpass som helst. Här tränar vi hela kroppen på ett allsidigt, tufft och skonsamt sätt. Vi håller till på grunt vatten och redskap så som hantlar förekommer.

Vattenträning Fys

Mycket effektivt och peppande fyspass på grunt vatten. Vi jobbar i olika tidsintervaller och stationer i högt och intensivt tempo. Du utmanas både konditions- och styrke-mässigt för att få en så varierande och allsidig träning som möjligt.

Landträning Gym

På vår landträning i gymmet utmanar vi hela kroppen och fokuserar framför allt på styrka och rörlighet. Ledaren ser till att övningarna anpassas till rätt nivå samt peppar och hjälper deltagarna med teknik.

Landträning Utegym

Njut av både rörelse och frisk luft under vår uteträning. Vi nyttjar vårt utegym och tränar hela kroppen. Utöver kondition och styrka utmanar vi också balans, koordination och kroppskontroll.

Landträning senior

Samma upplägg som resterande pass fast anpassat till dig som är senior. Vi undviker övningar på golvet och lägger extra fokus på bland annat balans.

Spinning, 55 minuter

I vår spinningsal utmanas du av våra instruktörer i ett konditionspass på cykel. Ett skonsamt sätt för kroppen att få sig en ordentlig pulshöjning.

Myresjö

Hallfys, 55 minuter

Ett utav våra mest uppskattade pass där vi lägger fokus på styrka och kondition i ett varierat upplägg. Vi håller till i anläggningens idrottshall.

Cirkelträning, 55 minuter

Ett träningspass i vårt gym där du får både konditions- och styrketräning i samma pass. Passet delas upp i en konditionsdel där vi använder konditionsmaskinerna och en styrkedel där vi använder oss av gymmaskiner och fria vikter. Instruktören lägger upp passet, peppar dig och hjälper dig med teknik och inställningar vilket innebär att du som nybörjare i gymmet kan komma helt oförberedd.

Vattenträning, 45 minuter

Lika effektiv och jobbig träning som vilket landpass som helst. Här tränar vi hela kroppen på ett allsidigt, tufft och skonsamt sätt. Vi håller till på grunt vatten och använder redskap som till exempel hantlar.

Vattenträning Bas, 30 minuter

Lugnare vattenträning med fokus på rörlighet och basövningar. Här används enbart kroppen som redskap.

Vattenträning Fys, 45 minuter

Mycket effektivt och peppande fyspass på grunt vatten. Vi jobbar i olika tidsintervaller och stationer i högt och intensivt tempo. Du utmanas både konditions- och styrkemässigt för att få en så varierande och allsidig träning som möjligt.

Löpträning

Oavsett om du vill komma igång med löpningen eller vill pressa tider på milen så passar detta löppasset dig. Vi ger oss ut tillsammans på en löprunda där vi fokuserar på intervaller. Förkunskap, kunna jogga ca 5 km.

Gymträning

Tillsammans med en kunnig instruktör kör man ett tyngre träningspass med vikter. Under passet lär instruktör ut teknik och ger tips. Passar den som är ny på gymmet eller som vill få en ny utmaning i sin styrketräning.

Senast uppdaterad

Navigera vidare

Synpunkt Vetlanda

Myresjö Simhall

Vetlandavägen 12

570 13 Myresjö

Telefon 0383-967 23

Vetlanda Badhus

Norra Esplanaden 18
574 34 Vetlanda
Telefon 0383-967 22