Bad & Gym
Huvudmeny
Hem
Lyssna

Coronavirus Covid-19

Senast uppdaterad 2020-09-21. Med anledning av coronaviruset Covid-19 ber vi dig som känner dig förkyld eller krasslig på något sätt att inte besöka våra anläggningar förrän du känner dig helt frisk. Nedan kan du läsa om vilka restriktioner Bad & Gym har tagit till för att undvika smittspridning.

Under pågående pandemi kommer vi endast sälja månadskort som gäller gym & uteträning. 200 kr i månaden inklusive tagg. Registreras och betalas i receptionen. Övriga medlemskort är frysta tills vidare.

För att fullfölja rådande restriktioner är det viktigt att vi hjälps åt ! Vi kommer att ställa fram 10 st sprayflaskor med desinfektionsmedel i, samt trasor som man tar när man kommer. Är flaskorna slut vänder man om och går hem.

I gymmet finns information om hur många som får vistas i varje rum samtidigt.

För att detta ska hålla och att vi får ha öppet krävs det att alla följer reglerna kring maxantal och att sprita händerna innan, under och efter träningspasset, samt torka av använda redskap noggrant.

Omklädning och dusch sker hemma.

Max 1h 30min per besök.

Tack för att du visar hänsyn, så att vi tillsammans kan minska smittspridningen!

Lördags bad i Myresjö

Från och med lördagen den 13 mars, öppnar vi med försiktighet upp för bad i Myresjö Simhall. Vi gör en noggrann prövning med förbokade besök.

* Myresjö simhall är öppen lördagar, klockan 10–14, för barn och ungdomar födda 2002 och senare, samt i vuxet sällskap med barn födda 2009 och senare. Max en vuxen per sällskap och max 3st barn per vuxen.

* För att undvika trängsel måste förbokning av plats göras på telefon 0383-967 23. Telefontid för bokning vardagar mellan klockan 9 och 14.

* Pris för vuxen 40 kronor, barn 20 kronor. Endast betalning med kort eller kontanter.

* Badkort och abonnemang gäller ej under dessa dagar.

* 2 timmar per bokningstid inklusive omklädning och dusch.

Är du förkyld eller krasslig? Stanna hemma! Även vid milda symtom.

Välkomna!

I övrigt har våra anläggningar stängt tills vidare pga nya allmänna råd från folkhälsomyndigheten.

Vi förlänger alla abonnemang fr.o.m. dagen vi stängde till vi öppnar igen. Gällande autogiroabonnemangen, dras inga pengar under denna tid.


Senast uppdaterad

Navigera vidare

Synpunkt Vetlanda

Myresjö Simhall

Vetlandavägen 12

570 13 Myresjö

Telefon 0383-967 23

Vetlanda Badhus

Norra Esplanaden 18
574 34 Vetlanda
Telefon 0383-967 22

Verksamheten drivs av
Vetlanda kommunlänk till annan webbplats
Telefon växel: 0383-971 00

Tillgänglighetsredogörelse